Documente gdpr

Principalele capitole pe care le veti primi

Politica Angajati

Majoritatea firmelor prelucrează date cu caracter personal referitoare la angajații lor zi de zi. Datele personale prelucrate de firmă pot fi oricare, de la datele de identificare până la informațiile medicale prezentate de angajați pentru a justifica absența.

Politica De Confidentialitate

Politica de confidențialitate va include explicații cu privire la trei lucruri esențiale:Ce fel de informații colectațiCum se colectează aceste informațiiModul în care sunt stocate și protejate informațiile

Documente Institutie

Nam auctor placerat maximus. Integer lacinia, tortor ac eleifend iaculis mauris, ut posuere metus ligula non quam.

Politica Angajati

Majoritatea firmelor prelucrează date cu caracter personal referitoare la angajații lor zi de zi. Datele personale prelucrate de firmă pot fi oricare, de la datele de identificare până la informațiile medicale prezentate de angajați pentru a justifica absența.

Politica De Confidentialitate

Politica de confidențialitate va include explicații cu privire la trei lucruri esențiale:Ce fel de informații colectațiCum se colectează aceste informațiiModul în care sunt stocate și protejate informațiile

Documente Institutie

Nam auctor placerat maximus. Integer lacinia, tortor ac eleifend iaculis mauris, ut posuere metus ligula non quam.

PRINCIPLES OF OUR WORK

Stop chasing the money and start chasing the passion!

Double-click this headline to edit the text.

Ut sodales – lorem vestibulum ipsum. Etiam consectetur nulla ac diam volutpat. Mauris laoreet mauris eu leo pharetra viverra.

Double-click this headline to edit the text.

Ut sodales – lorem vestibulum ipsum. Etiam consectetur nulla ac diam volutpat. Mauris laoreet mauris eu leo pharetra viverra.

Double-click this headline to edit the text.

Ut sodales – lorem vestibulum ipsum. Etiam consectetur nulla ac diam volutpat. Mauris laoreet mauris eu leo pharetra viverra.

Double-click this headline to edit the text.

Ut sodales – lorem vestibulum ipsum. Etiam consectetur nulla ac diam volutpat. Mauris laoreet mauris eu leo pharetra viverra.

Despre GDPR

Cine suntem?

Data Protection Security S.R.L. este o firmă înființată în februarie 2018 cu scopul oferirii de consultanță în aplicarea prevederilor Regulamentului (UE) european de protecție a datelor cu caracter personal nr. 679/27 aprilie 2016.

Suntem o echipa multidisciplinara, care poate oferi solutia adecvata implementarii rigorilor cerute de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal la nivelul entitatii dumneavoastra.

Dreptul la protectia datelor cu caracter personal
Dreptul la protecția datelor cu caracter personal, ca și dreptul la viață private, sunt considerate la nivelul Uniunii Europene, drept drepturi fundamentale ale omului. Spre deosebire de Uniunea Europeană, În Statele Unite ale Americii, dreptul la protecția datelor cu caracter personal este considerat un drept al consumatorului.

Interpretarea și punerea în aplicare a normelor legislative privind protecția datelor cu caracter personal a devenit obligatorie pentru toate organismele (persoane juridice), din Uniunea Europeană , sau care oferă bunuri și servicii pe teritoriul Uniunii Europene sau către cetățeni ai Uniunii Europene.

In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L 119/1, a fost publicat Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Motivele adoptării:

▪ Principiile referitoare la protectia persoanelor fizice, in ceea ce priveste prelucrarea datelor lor cu caracter personal, ar trebui sa respecte drepturile si libertatile fundamentale ale acestora, indiferent de cetatenia sau de locul de resedinta al persoanelor fizice;

▪ Regulamentul urmareste sa își aducă aportul la realizarea unui spatiu de libertate, securitate si justitie, la progresul economic si social, la consolidarea si convergenta economiilor in cadrul pietei interne si la bunastarea persoanelor fizice;

▪ Apararea dreptului la viata intima, familiala si privata in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal.

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) GDPR a intrat în vigoare la 25 mai 2016 și este aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul întregii Uniuni Europene.

In Romania, organismul care se ocupa cu aplicarea legislatiei privind protectia datelor este Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Unde ne găsiți?

Data Protection Security S.R.L. are sediul social în bld. Tineretului nr. 49, sector 4, C.U.I. 38859288, nr. de ordine în Registrul Comerțului J40/4462/03.04.2019
Telefon:
+40 720 206 912
+40 771  125 046
Email:
[email protected]

Aveti nevoie de ajutor?

Nu ezitati si contacati-ne.
Echipa noastra va ofera consultana in mod gratuit.
Contactati-ne
user